Over Anna Braakman

M

Mijn naam is Anna Braakman en ik ben gediplomeerd reader en healer. Na vele jaren van vrijwel uitsluitend leven vanuit mijn hoofd kwam ik terecht bij het Centrum voor Leven en Intuļtie te Utrecht (www.cli.nl). In 2001 ben ik bij dit instituut begonnen met opleidingen op het gebied van intuļtieve ontwikkeling. Inmiddels heb ik de healing- en readingopleiding en het verdiepende ‘Graduate’ programma afgerond, alsmede de tweejarige GLD-studies (geboorte, leven en dood, opleiding voor diepere vragen op deze gebieden).

Deze jarenlange studie heeft mij steeds meer in contact gebracht met mijn intuļtieve en creatieve kracht. Ik heb hiermee de juiste balans gevonden tussen denken en voelen en daar heb ik nu veel profijt van in het dagelijks leven.

In mijn praktijk geef ik individuele readingen en healingen. Graag nodig ik je uit om naar de afzonderlijke tabs op deze site te navigeren om te lezen wat healing en reading inhoudt, en op welke gebieden readingen zoal mogelijk zijn. Mijn specialisatie is werk-, relatie- en familiereadingen, alsmede readingen in het kader van geboorte en van (diepgaande) levensvragen.